Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-06@03:44:42 GMT

رکوردی تازه در تاریخ سینما ثبت شد

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۱۳۴۸۲

رویداد۲۴-در هفته‌ای که «تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه» نتوانست انتظارها را برآورده کند، «زن شگفت‌انگیز» رکوردی تازه در تاریخ سینما ثبت کرد و فیلم برنده جایزه بهترین کارگردانی جشنواره کن در آمریکا اکران شد.در ادامه ورود دنباله‌های سینمایی پرهزینه به پرده سینماهای آمریکا این بار نوبت به پنجمین قسمت از سری فیلم‌های «تبدیل شوندگان» رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکران فیلم «تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه» هفته گذشته در بیش از چهار هزار سالن سینما آغاز شد. این فیلم در پنج روز نخست نمایش اندکی بیش از ۶۹ میلیون دلار فروش داشت که سهم سه روز پایانی هفته از این فروش ۴۵ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بود.

«تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه»‌ فیلم گرانقیمتی است و برای ساخت آن چیزی حدود ۲۱۷ میلیون دلار پول خرج شده است. اگر هزینه‌های جانبی و تبلیغات را به این مبلغ اضافه کنیم، «تبدیل شوندگان» برای فرار از زیان‌دهی راه دشواری پیش رو خواهد داشت.

خبر خوب برای تهیه‌کنندگان فیلم عملکرد قدرتمند آن در گیشه‌ کشورهای دیگر است. این فیلم غیر از آمریکا در ۴۰ کشور دیگر اکران شد و با فروش ۱۹۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دلاری افتتاحیه‌ای قدرتمند داشت. در این میان باز هم سهم چین بسیار بیش از دیگر کشورها بود و بیش از ۱۲۳ میلیون دلار از فروش «تبدیل شوندگان» در سینماهای این کشور رقم خورد.

مدیر بازاریابی و اکران کمپانی پارامونت نیز با اتکا به همین آمار گفت: «فیلم برای تماشاگران سراسر دنیا ساخته شده است. ما فقط برای آمریکایی‌ها فیلم نمی‌سازیم.»

در «تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه» باز هم شاهد نقش‌آفرینی مارک والبرگ هستیم که با فیلم «تبدیل شوندگان: عصر انقراض» گام به دنیای این سری فیلم‌ها گذاشت. لارا هادوک و آنتونی هاپکینز نیز تازه به جمع بازیگران این سری فیلم‌های پیوسته‌اند. این دو بازیگر در «تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه» به ترتیب نقش استادی از دانشگاه آکسفورد و یک لرد اهل انگستان را بازی می‌کنند. این سه بازیگر در فیلم باید پیش از نابودی دنیا پرده از تاریخچه اسرارآمیز تبدیل شوندگان بردارند.

در ترکیب تماشاگران فیلم کفه ترازو به نفع مردان سنگینی می‌کند. از مجموع تماشاگران فیلم ۵۷ درصد مرد بودند و ۵۱ درصد بالای ۲۵ سال سن داشتند.

با نگاه به امتیاز فیلم «تبدیل شوندگان: آخرین شوالیه» در پایگاه اینترنتی راتن تومیتوز به راحتی پی ‌می‌بریم که منتقدان سینمایی علاقه‌ چندانی به این فیلم ندارند. این فیلم از ۱۰۰ درصد امتیاز ممکن تنها ۱۵ درصد را به دست آورده است.

هفته پیش «زن شگفت‌انگیز» باز هم رکوردی دیگر را جابه‌جا کرد و لقب پرفروش‌ترین فیلم غیرانیمیشنی از یک کارگردان زن در تاریخ سینمای جهان را به نام خود ثبت کرد. میزان فروش این فیلم به کارگردانی پتی جنکینز در چهارمین هفته اکران نیز افت چندانی نداشت و در سه روز پایانی هفته به ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار رسید. به این ترتیب فروش «زن شگفت‌انگیز» در آمریکا از مرز ۳۰۰ میلیون دلار عبور کرد. فروش «زن شگفت‌انگیز» با بازی گال گدوت در جهان به بیش از ۶۵۲ میلیون دلار رسیده است. در جدول پرفروش‌های سینمای آمریکا «زن شگفت‌انگیز» و انیمیشن «ماشین‌ها ۳» جایگاه برابری دارند.

انیمیشن «ماشین‌ها ۳» که تازه‌ترین محصول همکاری کمپانی دیزنی و استودیوی انیمیشن‌سازی پیکسار است در دومین هفته اکران جایگاه خود را در صدر جدول از دست داد.

این اثر سینمایی برخلاف اغلب آثار پرهزینه چند وقت اخیر هالیوود داخل آمریکا عملکرد بهتری داشت و در کشورهای خارجی با استقبال چندانی روبه‌رو نشد. مجموع فروش جهانی این انیمیشن در حال حاضر به بیش از ۱۴۱ میلیون دلار رسیده است که در مقایسه با سایر آثار پیکسار چندان رضایت‌بخش نیست.

چهارمین اثر پرفروش سینمای آمریکا در هفته گذشته یک اثر دلهره‌آور از سینمای مستقل این کشور بود. فیلم «۴۷ متر پایین‌تر» اثر درباره حمله کوسه‌ها به انسان با فروش ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری بالاتر از فیلم «همه نگاه‌ها به من» و «مومیایی» قرار گرفت.

هفته پیش چند فیلم به صورت محدود در آمریکا روی پرده رفتند که مهم‌ترین آن‌ها «فریب‌خورده» به کارگردانی سوفیا کاپولا بود. این فیلم با بازی نیکول کیدمن، کالین فارل و کریستن دانست در چهار سالن سینما به نمایش درآمد و در هر سال بیش از ۶۰ هزار دلار فروش داشت.

«فریب‌خورده» نخستین بار در بخش رقابت اصلی هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد و جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره را برای سوفیا کاپولا به ارمغان آورد.

هفته آینده قسمت سوم انیمیشن «من نفرت‌انگیز» و «راننده بیبی» در آمریکا اکران می‌شوند. با توجه به فروش بالای قسمت‌های پیشین انتظار از «من نفرت‌انگیز» بالا است و فیلم اکشن «راننده بیبی» نیز با بازی چهره‌های محبوب و سرشناسی چون کوین اسپیسی، جیمی فاکس و انسل الگورت از قابلیت بالایی برای قرار گرفتن در ردیف پرفروش‌های سینمای آمریکا برخوردار است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!

تین نیوز

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت ها و انتشار آمار و ارقام رسمی از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف های نجومی برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی به مشتریان خود می دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

امراللهی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می دهد در برهه ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت ها را پایین می آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می دهد.

وی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف هایی می دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می شود زیرا وقتی تحریم اعمال می شود شما دو کار می توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم ها برداشته شود باید هزینه های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می شد. در چاه های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه های نفت باز شد و با هزینه هایی دوباره تولید در برخی از چاه ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه ای ۷۱ دلار صادر می شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می دهد که در همه ماه های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی هایی که در رسانه های معاند صورت می گرد توجه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صلاح به تاریخ‌نویسی در لیگ برتر ادامه می‌دهد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»